Sangerinden Manuela Rauff Hansen:
 
"Lyd er en bevægelse, og den bevæger os. Lyden er en fysisk bevægelse, men også en psykisk bevægelse.. Sådan skriver Vibeke Rolskov i sin bog: lysets sang. Jeg har netop læst bogen, og har følt mig forstået som aldrig før. Hun begriber alle de usagte aspekter af det at være en sanselig sanger på en dejlig, vis og ligetil måde.. Tak for det❤❤ "

Anmeldelser af Lysets Sang af Vibeke Rolskov

Vil du fortælle om din oplevelse af bogen? Klik på "Skriv anmeldelse", her nederst på siden. Velkommen.
Uddrag af Lektørudtalelse fra DBC

Kort om bogen

Hvordan arbejde man med at synge med sin frie stemme, at give sin sjæl udtryk og dermed også fremme egen udvikling? Forfatteren er konservatorieuddannet sanger og sangpædagog, og bogen vil tiltale spirituelt søgende og interesserede i selvudvikling og det guddommelige.

Beskrivelse

Bogen beskriver sangen, som det menneskelige udtryk, der forener krop, sjæl og ånd, so healer og forløser og åbner for selvudvikling og det himmelske lys. Gennem Lysets Sang synges toner til planeten og arbejdet intensiverer udviklingen for individet, planeten og den kollektive bevidsthed. Bogen er delt i tre næsten lige store dele; En teoridel om sangens helbredende og forløsende funktion, en del om den meditative virkning sangen medfører og endelig en del med sange og salmer. Der er også et afsnit om englemenneskets hverdagsliv. Sangene er oftest folketoner eller middelaldermelodier med en genkendelighed og et rimeligt toneomfang, sange, der i første omgang er tænkt som enkle toner til udvidelse af den meditative oplevelse.

Vurdering

Bogen indeholder en vekselvirkning mellem teori og øvelser. Sangøvelserne er enkle og udførligt forklarede, men teoridelen er ikke helt så lettilgængeligt i sprog og opbygning og vil særligt tiltale en aktiv og dedikeret spirituel søgende.

 Christine Christensen
Velkommen til her at skrive din oplevelse af bogen "Lyset sang" af Vibeke Rolskov
 
 
Lysets Sang af Vibeke Rolskov
 
 
Velkommen til...
Her kan du købe bøger og kunst af Vibeke Rolskov.
 
I webshoppen kan du betale med:
      
 
 
Vibeke Rolskov | CVR: 20962186 | Byrum Hovedgade 78, 9940 - DENMARK | Tlf.: 28590916 | lysetssang@hotmail.com