Bøger

Lysets Sang

 
Beskrivelse
Denne bog giver enkle fysiske øvelser til hjælp for frigørelse af din stemme og sangglæde, mens andre spirituelle øvelser formidler en vej til bevidstgørelse af dit højere selv – via den intuitive sang.

Du inviteres til at opleve sangens spirituelle dimension i meditationer med tonegivningen som fokus: Lysets sang. Det som tidligere blev kaldt kristen mystik opleves i ny tilgængelighed.

Vibeke fortæller om at være kanal for dette arbejde. Vibeke fortæller om sangens udviklende virkning, og formidler enkel sangteknik med lettilgængelige øvelser, der befrier fra jantelov og tillader den frie stemme og hjertets tone. Hun gør brug af sin faglighed, qua sin uddannelse og mangeårige erfaring som sanger og sanglærer.

Anden del indeholder nyskrevne sange med nodeeksempler. Her er et anderledes bud på ”salmer”. Det er meditative sange, som taler til os i den ny tid. Vibeke bruger oftest keltisk-irske folkemelodier til sine sange. De er umiddelbart sangbare.

Bogen er skrevet til dig, som et aktivt virkende redskab for din sang og stemmefrigørelse, men også for dit lys og indre fred. Engle synger allerede med dig.
 
199,00 DKK
stk.
Lysets Sang
 
 
Velkommen til...
Her kan du købe bøger og kunst af Vibeke Rolskov.
 
I webshoppen kan du betale med:
      
 
 
Vibeke Rolskov | CVR: 20962186 | Sangatelieret Måstrup gl købmandsgaard, Måstrupvej 39, 9870 Sindal - DENMARK | Tlf.: +45 28590916