E-bøger

Den blinde Seer - Gwyinedd

 
 Den blinde Seer - Gwyinedd
er anden bog i en række spirituelle eventyrromaner for voksne om Gwyinedd, den parallelle elververden. Gwyineddfortællingerne er inspirerede af det keltiske træorakel Ougham og mystikeroplevelser, der åbner for åndelig udvikling. Et udførligt resumé af den første bog, DØREN, er indlagt.  
 
Seeren
En ”skygne” er en særligt sensitiv seer, der mestrer telepati og bærer uindskrænket erindring om tidligere liv og nøgler til åndelige dimensioner. En skygne må kun tale sandhed. Samskygner er man, når to danner eet hele og har en særlig samhørighed. Efle Traust er ”mandselsker”, kunstner og kaldes tvefædret. Muin Skarpøje er opvokset alene i pilehulerne med gemt viden. De oplever tvillingflammen og vælger den ubetingede kærlighed trods ethvert skel af historie, magt eller køn. De er begge skygner og kommer fra stjernerne. 
Træernes orakel – Ougham
Træernes hemmelige spirituelle energi indgår i helheden. De navne, der var fundet i keltiske og norrøne kilder, har en egen magisk effekt ifølge deres betydning og virker ind på handlingen - også dybere end den bevidste intention. Således betyder egens hemmelige navn duirr (druide) døren mellem verdnerne.  
Gwyinedd er mellemverdenen – i flerdimensionel verdensoplevelse
Det sære navn Gwyinedd betyder glædens og nuets verden, hvor man er i en udvikling til sit højere selv, og hvor ægte opløftelse og oplysning opnås. Den mellemste af 3 verdener.  Navnet er lånt fra den keltiske mytologi; kendt keltisk/ nordisk bronzealder symbolik: De tre cirkler flettet sammen. Fortid, nutid, fremtid - tidens opløsning som hos nornerne.  
I fortællingernes Gwyinedd er der flere parallelverdener, man kan krydse over til: Vores nymenneskeverden, Den anden Side, samt de åndelige dimensioner tilhørende lyslegemerne, englekroppene, og den højere, oplyste bevidsthed; selvet. 
Bevidstgørelse
En skygne eller duirr oplæres til at vandre i lyslegemerne i forskellige dimensioner. De klarser skyggerne i sjælens dyb og omformer dem til lys. De mestrer telepati og helbreder sjæle og legemer. En skygnemester bør desuden kunne vandre i tid, da den lineære tid er en illusion for ham, og skal kunne klarse for andre sjæle, uden søgen efter egoets magt.
En lignende bevidstgørelse sker for mange lysarbejdere og sensitive mennesker netop nu. Den blinde Seer inviterer til inspiration og genkendelse gennem læsningen. En fortælling om at være til stede for lys- og for den kærlighed, der ikke er en følelse, men skaberkraft.
 
532 sider. Illustreret af forfatteren.
 
Efle fortæller:
 Hun rækker hænderne frem, og munden åbnes. Der flyder blod fra mundvigene, nedover halsen, og ned i den lasede kjoleåbning.
Violøje! Jeg kalder på dig! Se mig! 
Efle mente, at han vågnede. Men billedet af pigen stod stadig foran ham, da han åbnede øjnene. Han lå lammet som altid under de vågne sanddrømme. Han hev efter vejret, men kroppen var lukket ned og adlød ikke. Han svævede over kroppen. Hjertet gjorde bandsat ondt, som udvidedes det langsomt og støt. Han ignorerede den fysiske dødsangst og åndedrætspanikken, tvang sine tankeord frem.
Hvem er du? Hvor er du? Kære pige, jeg ved ikke, hvor du er?”
 
 
100,00 DKK
stk.
Den blinde Seer - Gwyinedd
 
 
Velkommen til...
Her kan du købe bøger og kunst af Vibeke Rolskov.
 
I webshoppen kan du betale med:
      
 
 
Vibeke Rolskov | CVR: 20962186 | Sangatelieret Måstrup gl købmandsgaard, Måstrupvej 39, 9870 Sindal - DENMARK | Tlf.: +45 28590916