Kurser og Grupper

Skal du være elev hos Vibeke?
Vibeke Rolskov er konservatorieuddannet sanger og sangpædagog med omfattende solistisk koncert- og operaerfaring i ind- og udland. Hun er også forfatter, kunstner og kordirigent gennem mange år. Vibeke tænker kreativt nyt om sang, og udvikler nye legende indgange og veje.
 
For yderligere oplysninger og tilmelding til kurser:
Kontakt Vibeke Rolskov, pr. telefon 9893 0910, 2859 0916 (SMS) eller via e-mail.
 
 
Aktivitetskalender
Henover årets hjul er der fortløbende undervisning, både solo og grupper, udover nedenstående sommerkurser
date Fredag d. 28. august 2015 - Lørdag d. 29. august 2015
LYSETS SANG
Der er flere grupper, der arbejder med LYSETS  SANG fortløbende henover årets hjul. Vi mødes på aftalte datoer, ca hver 14. dag, årstidsfester, helligdage / tirsdage. Mærk efter i hjertet, om du skal være med i dette pionerarbejde for ånd og lys. Vi arbejder med dybdegående centrering af den ny kristenergi, via tonen, og med udviklingen, denne energi fordrer. Det er et meget intenst, "oplivende" arbejde i lys.
 
Nye grupper startes gerne ved jævndøgn. Eller du kan "sluses" ind i eksisterende grupper, efter samtale med Vibeke. kontakt 28590916 eller lysetssang@hotmail.com
 
SOLOSANG
 Lad da sangen tone frit!
Din stemme er dit eget instrument. Lær din stemme at kende. Vi arbejder med sangteknik, musikalsk frasering, klang og udtryk. Både for dig, der er bange for at synge og for dig, der synger for sjov eller med ambition. Alle er velkomne, ingen forudsætninger. Vi finder det materiale, der passer til netop dig. Individuel tid tildeles den enkelte. 
Du kan være begynder eller fortsætter, ville finde din stemme eller have god kendskab til stemmen. Vi arbejder ud fra dit niveau.
Solotimerne kan aftales flexibelt henover året, men nye sæsoner begynder i feb. eller sept. - helst med tilmelding et par måneder forud.
 
Solosang - Slip stemmen ud! Sammen!
Som solosang, men i fællesskab: hold á højst 6 deltagere. Enkel sangteknik og frigørelse af stemmen. Vi arbejder med den enkeltes stemme, men med gruppearbejdet som ramme. Ingen forudsætninger.
ny sæsonstart i sept. 2015

Solosang SOMMERKURSUS Samme kursus som sommerkursus á 14 lektioner • 21.-23. aug. fredag kl 15.30- 18.15, lørdag kl 12.15- 17.35, søndag kl 12.15- 16.30


Café Canto
Weekendcafé - fredage fra kl. 15-18
Har du svært ved at finde tid til musikken i løbet af ugen? Og savner at synge?
At synge sammen giver livsglæde og ny energi! I hyggelige og afslappede rammer, over kaffen og theen, dykker vi ned i danske og udenlandske sange og viser. Vibeke underviser undervejs i enkel sangteknik og samklang. Hør også om stil, genrer og historien bag sangene. Ingen forudsætninger.
Grupper min. 6 deltagere.

CORDIALIS -  ENSEMBLET
Det giver en ganske særlig energi og glæde at synge i kor. Fællesskabets kraft og fokus løfter stemmen og evnen, til musikalske og personlige kvantespring. Her arbejdes kreativt med udtryk, med de enkelte stemmer og med det fælles klangrum, som koret danner. Vi arbejder uden instrumentledsagelse, ensemblet er jo instrumentet. Repertoire lægges efter deltagernes niveau. Vi vil arbejde i dybden med satserne, som hentes i dansk og udenlandsk sangskat & lettere klassisk repertoire, fra renaissance til ny tids musik. Vi forfiner udtryk, klang og stil.
 
NORDSØKORET
på 12. år dirigerer Vibeke Nordsøkoret i Hirtshals. Nordsøkoret er et flerstemmigt, blandet amatørkor, og vi arbejder med sangglæden i centrum, med udtryk og tilstedeværelse og i a capella satser, dansk og udenlandsk sangskat, lettere klassisk repertoire.  Vi synger 4-6 gange årligt i lokale kirker men også utraditionelle steder, som Kalkminen i Rold skov, Himmelbjerget, Hirtshals Fyr, på biblioteker og museer. Nordsøkoret har desuden medvirket ved teaterkoncerter arrangeret af Vibeke i Sangatelieret. Ingen nodekundskaber forudsættes og alle er velkomne. Kontakt mig gerne vist du vil være med. Torsdage fra sept- maj kl 19. i Den svenske Sømandskirke.
 
Vibeke Rolskov | CVR: 20962186 | Sangatelieret Måstrup gl købmandsgaard, Måstrupvej 39, 9870 Sindal - DENMARK | Tlf.: +45 28590916